За нас

Technoborsa.com е индустриална зона в която хора търсещи машини и индустриални услуги се срещат с доставчици на такива.

Обявите в Technoborsa.com покриват всички индустриални сектори
В Technoborsa.com можете да търсите и публикувате машини, резервни части за машини, технологии и цели производства напълно безплатно.

В Technoborsa.com можете да намерите или предложите технология за производство или автоматизация на даден индустриален процес или промишлен отрасъл, в която се считате за специалист, можете да публикувате своята обява за работа в "специалисти", да споделите ваша идея за бизнес и да потърсите финансиране.

В Technoborsa.com можете да предложите за продажба Ваше индустриално производство или работещ бизнес в отдел Фирми за продажба и тази обява ще стигне до точните клиенти.

Мисията на Technoborsa.com е да стане трибуна за обмен на информация за машини, части, технологии и идеи свързани с индустриалното производство. Technoborsa.com e форум за всички индустриалци и технолози от леката и тежката промишленост.

Нашата модерна маркетинговa техникa позволява Technoborsa.com да генерира хиляди месечни посещения всеки месец от широк кръг потребители в индустрията с различни интереси и потребности.Този трафик продължава да расте от ден на ден.

Стараем се и работим денонощно, за да Ви предложим добре развити и поддържани страници с гарантирана добра посещаемост.

Ще ни намерите на адрес: [email protected]

Екипът на Tehnoborsa.com

Varnapack